Diensten

Als makelaar weet u het als geen ander: tijd is schaars! In de aantrekkende markt komt u handen te kort om al uw klanten de aandacht te geven die u graag zou willen. De huidige consument is bovendien veeleisend en verwacht van een makelaar dat deze 24/7 bereikbaar is. U moet daardoor steeds meer werk verzetten om iedereen tevreden te houden. En vaak moet u dat met minder mensen doen dan voorheen; de economische crisis heeft ook zijn tol geëist in de personele bezetting op menig makelaarskantoor.

Efficiënt & optimaal

Het is dus van groot belang dat u en uw medewerkers zo efficiënt mogelijk werken en dat daarbij de kantoorautomatisering optimaal wordt benut. Dan houdt u immers kostbare tijd over die u en uw medewerkers aan uw klanten kunnen besteden.

Daarvoor bent u bij Crickethill makelaarsdiensten aan het goede adres! Of het nu gaat om advies en ondersteuning op het gebied van uw kantoorautomatisering en (administratieve) processen, het verzorgen van "on-the-job"-trainingen of het uitvoeren van makelaarswerkzaamheden; ik ben u graag van dienst.

Individuele aanpak

Elke situatie is anders en vraagt om een individuele en persoonlijke aanpak. Daarom levert Crickethill makelaarsdiensten maatwerk! Tijdens een kosteloos intakegesprek wordt op basis van uw wensen en behoeften bepaald wat ik voor u kan betekenen en wordt naar aanleiding daarvan een offerte op maat gemaakt. Neemt u gerust contact met mij op via 06-11015471 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor het maken van een vrijblijvende afspraak.